Logipacks

Webshopeigenaar

Limburg ken relatief gezien de meeste ondernemers zonder webshop. En tijdens de eerste pandemie crisis in 2020, bleken veel ondernemers online nog helemaal niet aanwezig te zijn. Een gemiste kans om tijdens moeilijke tijden toch het online publiek aan te trekken.

Logipacks helpt ondernemers zich niet alleen echt coronaproef op te stellen. Maar vooral toekomstproef. De toekomst in brands & trends blijkt sterk naar voren te komen dat de reguliere winkel stap voor stap vervangen zullen worden door online shopping. 

Zet je winkel online. En laat ons je helpen.

Zo richten wij je webshop in. Ondersteunen bij de beveiliging en de automatisering van de webshop. We nemen al je zorgen uit handen middels onze e-fulfilment diensten. Wij beheren je voorraad, en nadat de betaling van de consument is ontvangen, maken wij het pakketje verzendklaar binnen 30 minuten. U heeft geen omkijken meer naar de voorraad. Deze wordt door ons immers volledig digitaal en in real time bijgehouden. Voor u dus 24/7 inzichtelijk waar u ook bent.

We verzorgen de productfoto’s. Maken een promotievideo of een productvideo als advertentie. We richten de social media accounts zo in, dat de afzetmarkt vergroot wordt en de conversie naar de webshop vergroot. En tot slot helpen wij ondernemers bij de marketingstrategie. Retargeting, rebranding, google adds met de analyses van Google Analytics. Kort om, alles om uw business te helpen groeien. En dat alles onder één dak.

Waarom uitbesteden?

  • Winkeliers en webshophouders moeten veel zelf doen. Door het logistiek uit te besteden, bespaar je tijd, inpakmateriaal, onkosten en nog meer tijd;
  • Voor 23:59 besteld wordt de volgende dag bezorgd. Consumenten hechten veel waarden aan een snelle levering. Hou je winkel tot laat open. 
  • Geen gehaast meer om de bestellingen voor sluitingstijd op de bus te doen;
  • In overleg kunnen wij ook de bestellingen komen ophalen om ze voordelig en tegen bijzondere voorwaarden te verzenden. Lees hier meer over (dropoff)
  • Door tijd te besparen hou je meer tijd over om bijv. meer klanten te benaderen. Om betere inkoopvoorwaarden af te dwingen. Meer tijd om advertenties beter uit te werken en meer tijd te geven aan de klanttevredenheid van je onderneming.
  • Geen opslagkosten meer. Wij slaan je voorraad op. Wij verpakken de bestellingen zoals u dat wenst. 
  • Omdat wij bij Logipacks bulk afspraken hebben met vervoerders, maakt u gebruik van onze kortingen. Tegen een relatief kleine vergoeding heeft u geen omkijken meer naar uw online bestellingen. 

Meer weten? Lees hier meer over onze diensten of vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Wat doen wij
niet

Lees meer
Drank

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing.

Eten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing.

Wat doen wij
niet

Lees meer
Opslag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing.

B2B

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing.

Vandaag besteld morgen in huis

Afhankelijk van de grootte van de bestelling, het gewicht en de locatie, kiezen wij de meest geschikte partner om uw bestellingen met uiterste zorg te bezorgen

Op zoek naar een betrouwbare fulfilmentpartner?

Neem contact met ons op
Logipacks
E-fulfilment
+31854002400