Logipacks

Warehouse

Warehouse

Het grote verschil tussen fulfilment diensten en warehouse diensten, is dat bij warehousing de opslag voor lange tijd is en vaak in bulk geschiedt. Maar dat geldt niet bij Logipacks BV. 

Bij Logipacks maken wij het verschil bij online verkopers die voornamelijk aan consumenten verkopen, ook wel onze B2C relaties. Hiervoor hebben wij een e-fulfilment dienst afgestemd op de behoefte van deze groep ondernemers. Lees hier meer over onze e-fulfilment service.

Lees meer
Anderzijds hebben wij ondernemers die voornamelijk aan retailers en ondernemingen leveren, ook wel onze B2B relaties genoemd. Hiervoor hebben wij onze warehouse diensten ontwikkeld.
Onze warehouse diensten bestaan uit:
  • Palletverhuisservice: Hier helpen wij de relatie om de voorraad bij ons in te slaan. Dit gebeurt voornamelijk op pallets;
  • Inslag en controle van goederen bij ontvangst: Bij ontvangst van de voorraad worden de goederen gecontroleerd op aantallen en eventuele transportschade.
  • Opslaan & het digitaal beheren van voorraad: Hier worden de goederen een speciale plek toegewezen op hun identieke SKU nummer. De locatie, het gewicht, de grootte en de afbeelding van het product gaan ons WMS in;
  • Het naadloos koppelen van digitale systemen: Zo koppelen middels een plug & play module de webshops met onze Warehouse Management Systeem. Zo weten wij te allen tijde in real time hoeveel producten er op voorraad liggen en wanneer de nieuwe inslag gepland staat;
  • Verzendklaar maken van orders: De bestellingen van de klant komen automatisch bij ons binnen. Afhankelijk van het transport hebben wij de meeste bestellingen klaarstaan voor transport binnen 60 minuten na plaatsing bestelling.
  • Laden en lossen van containers: Veelal laten onze relaties de bestelde voorraad direct bij ons leveren. Geimporteerde producten gaan vaak in containers. Wij legen de container, palleteren de producten en slaan de voorraad in. ZO is de nieuwe voorraar weer op peil. En mogen de eventuele back orders verwerkt worden.
  • Repacking of verpakken van producten: Mochten de producten opnieuw verpakt moeten worden? Onze bijv. in kleinere hoeveelheden verder te distribueren? Dan herpakken wij de producten in nieuwe verpakkingen.
  • Retourverwerking i.c.m. technische dienst: Indien de bestelde producten retour komen, worden ze eerst goed nagekeken in combinatie met de reactie van de afnemer. Mogelijk wordt onze technische dienst ingezet om eventuele mankementen te verhelpen en deze weer opnieuw in de voorraad op te nemen.

Bij een eventuele intake van nieuwe relaties, bekijken wij welke afzetmarkt voor de relatie het grootst is. Op basis daarvan wordt dan wel een B2C dienst aangeboden. Voornamelijk gefocust op online bestellingen van enkele kleinere pakketjes. Dan wel een B2B dienst aangeboden, waarbij de dienstverlening vooral gespitst zal zijn op palletververvoer en grotere hoeveelheden aan bestellingen.

Het is voor grotere bedrijven interessant om het fulfilment stuk van de warehousing uit te  besteden. Middels onze op maat gesneden dienst kunnen wij ondernemers veel zorgen uit handen nemen. Zo kunnen ondernemingen besparen op de vaste lasten en hun tijd en energie besteden op plekken waar het bedrijf door kan groeien. Meer weten? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wat doen wij
niet

Lees meer
Drank

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing.

Eten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing.

Wat doen wij
niet

Lees meer
Opslag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing.

B2B

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing.

Vandaag besteld morgen in huis

Houdt uw  online verkoopkanaal langer open om zo meer  conversies te genereren. De meeste   online bestellingen worden tussen 18:00 en 23:00 gedaan. Logipacks is  daarom tot 23:59 geopend.

Op zoek naar een betrouwbare fulfilmentpartner?

Neem contact met ons op
Logipacks
E-fulfilment
+31854002400
Phone Icon